NOVINKY :

arr3Již brzy v prodeji FIFA 365 - 2020 !!!10.9.2019 nám pro vás bude ze zahraničí odeslána nová série kartiček FIFA 365 - 2020 !     ... arr3VÝPRODEJ balíčků WORLD CUP RUSSIA 2018 !Zahájena výprodej balíčků WORLD CUP RUSSIA 2018 včetně balíčků PREMIUM za super ceny !... arr3Hlídací pesI díky upozornění vás zákazníků dnes spuštěna funkce : hlídací pes. Pokud máte zájem o zboží které... arr3Každý zaregistrovaný zákazník má 3% slevu !Každý zákazník který se při první objednávce zaregistruje, získává automaticky na další objednávky... arr3100% nabídka základních karet FIFA 365 - 2019 !Momentálně v nabídce všechny základní karty ( Team Mate + Rising Star ) série FIFA 365 - 2019... arr3PLATBA PLATEBNÍ KARTOUOd 1.11.2018 je možné pohodlně platit platební kartou pomocí služby GoPay !...

SLEVA :

Naše cena : 220 Kč (9,15 €)
Skladem
Naše cena : 220 Kč (9,15 €)
Bohužel není skladem
Naše cena : 35 Kč (1,46 €)
Skladem

VÝPRODEJ :

Naše cena : 29 Kč (1,21 €)
Skladem
Naše cena : 99 Kč (4,12 €)
Bohužel není skladem
Naše cena : 10 Kč (0,42 €)
Skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Alešovi Zahejskému se sídlem V zahradách 187/6 Liberec 10, IČ 63224861 zapsaná na Magistrátu města Liberec  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů